Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht

Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht is een Fysiotherapeut gelegen aan Kloosterwiel 31 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht in Zaltbommel

Bij Fysiotherapie Gerard Bambacht, een kleinschalige praktijk in Zaltbommel, staat een persoonlijke en actieve benadering van cliënten met klachten voorop. Naast algemene fysiotherapie bieden ze ook behandelingen voor sportgerelateerde problemen, longaandoeningen, post-Covidklachten en lymfoedeem. Ze hebben specialisaties in fysiotaping en Dry Needling. De praktijk heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars voor 2022. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. Het team bestaat uit fysiotherapeuten Gerard, Danny en Marjon, evenals administratief medewerkster Jacqueline. Het adres van de praktijk is Kloosterwiel 315301 WH Zaltbommel.

Wil je weten wat Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherap. & Sportrevalidat. Gerard Bambacht

Bezoekers bekeken ook