Fysiotherapie Hentzepeter

Fysiotherapie Hentzepeter is een Fysiotherapeut gelegen aan Vergtweg 18 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fysiotherapie Hentzepeter in Zaltbommel

Wij zijn een gespecialiseerd fysiotherapeutisch en trainingscentrum in de Bommelerwaard. Ons multidisciplinaire team biedt verschillende vormen van gespecialiseerde fysiotherapie en training, zoals fysiotherapie en revalidatie, chronische zorg, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, handtherapie, ouderenzorg en kinderfysiotherapie. We werken vaak samen vanuit verschillende specialisaties om het beste resultaat voor de patiënt te bereiken. Onze praktijk heeft drie locaties met in totaal 10 behandelruimtes en we maken gebruik van de faciliteiten van FitnessClub Zaltbommel voor revalidatietraining. Ons motto is 'Aandacht voor de mens achter de klacht' en we streven ernaar om onze patiënten optimaal te helpen en begeleiden naar herstel. Onze openingstijden zijn ruim en we hebben verschillende contactmogelijkheden.

Wil je weten wat Fysiotherapie Hentzepeter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Hentzepeter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Hentzepeter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Hentzepeter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fysiotherapie Hentzepeter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Hentzepeter

Bezoekers bekeken ook