Fysiotherapie Scholten

Fysiotherapie Scholten is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Wielkamp 2 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fysiotherapie Scholten in Zaltbommel

Fysiotherapie Scholten heeft verschillende specialisaties, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en geriatrische fysiotherapie. Ze bieden ook herstelbehandelingen na corona. Het team bestaat uit Irma de Kinderen, Evert Scholten, Eveline Freeriks en Michiel Pigmans. De hoofdvestiging van de praktijk is gevestigd aan de Saffierborch en er zijn ook vestigingen in het centrum van Rosmalen en de nieuwe locatie De Waterkant die in 2024 zal openen. Fysio- en Manuele therapie Scholten heeft een gemiddelde beoordeling van 9.3 op Zorgkaart Nederland en wordt geprezen om hun toegewijde zorg, expertise en open communicatie. Ze werken ook samen met FC Den Bosch en bieden cursussen aan om valongelukken bij ouderen te voorkomen. De praktijk is bereikbaar per telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Fysiotherapie Scholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Scholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Scholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Scholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fysiotherapie Scholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Scholten

Bezoekers bekeken ook