Fysiotherapie Uniek

Fysiotherapie Uniek is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Burgemeester Hobolaan 1B in Zuilichem.

Meer informatie over Fysiotherapie Uniek in Zuilichem

Fysiotherapie Uniek is een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Aalst, Ammerzoden en Zuilichem. Ze bieden verschillende specialisaties op het gebied van bewegingstherapie en werken samen met andere specialisten. Het doel is niet alleen om de pijn te verlichten, maar ook om de functies te verbeteren en toekomstige klachten te voorkomen. De praktijk is zes dagen per week geopend en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Patiënten zijn erg tevreden over de kundigheid en betrokkenheid van de fysiotherapeuten. Fysiotherapie Uniek is trots op haar directe oefenruimte, prettige samenwerkingen en volgers op Instagram. Ze bieden onder andere behandelingen voor COPD, astma, sportblessures en revalidatie na een operatie. Je kunt telefonisch een afspraak maken of gebruik maken van het gratis inloopspreekuur.

Wil je weten wat Fysiotherapie Uniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Uniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Uniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Uniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fysiotherapie Uniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Uniek

Bezoekers bekeken ook