Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen

Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Nieuwe Tijningen 7 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen in Zaltbommel

Alpha fysiotherapie Zaltbommel biedt verschillende diensten aan, zoals fysiotherapie, handtherapie, oedeemtherapie en revalidatie. Ze hebben een team van ervaren therapeuten die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden, zoals manuele therapie, sportfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Bij een eerste consult wordt er een vraaggesprek gehouden en een lichamelijk onderzoek uitgevoerd om de klachten duidelijk te achterhalen. Op basis hiervan wordt er een behandelplan opgesteld. Er wordt ook gebruik gemaakt van vragenlijsten om de voortgang van de behandeling te evalueren. Alpha fysiotherapie Zaltbommel beschikt over apparatuur zoals echografie en biedt ook andere behandelingen aan, zoals dry needling en shockwave therapie. Ze zijn aangesloten bij het knienetwerk en het Parkinsonnetwerk. Daarnaast bieden ze medische trainingstherapie en fitness onder professionele begeleiding aan.

Wil je weten wat Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fysiotherapie van der Donk - Centrum Fysiotherapie en Bewegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie van der Donk – Centrum Fysiotherapie en Bewegen

Bezoekers bekeken ook