Fysiotherapie van Zuijdam

Fysiotherapie van Zuijdam is een Fysiotherapeut gelegen aan Bolwerk de Kat 7 in Zaltbommel.

Meer informatie over Fysiotherapie van Zuijdam in Zaltbommel

FysioXtra is de nummer 1 fysiotherapeut in Zaltbommel en biedt algemene fysiotherapie en diverse specialismen zoals manuele therapie en oedeemtherapie. Ze hebben een wachttijd van maximaal 48 uur, meer dan 30 jaar ervaring en contracten met de meeste zorgverzekeraars. De praktijk heeft een score van 9,3 en alle fysiotherapeuten zijn goed geschoold. Ze bieden een persoonlijke benadering en werken samen met andere zorgprofessionals. In 2014 opende FysioXtra een tweede locatie in Zaltbommel, waar ze in 2021 zijn verhuisd naar gezondheidscentrum Bolderburen. Hier hebben ze behandelkamers en een ruime oefenzaal. Ze zijn een plus praktijk sinds 2015 en bieden goede bereikbaarheid, ruime openingstijden en een korte wachttijd. FysioXtra wil mensen in beweging houden en samenwerken om doelstellingen te bereiken. Ze bieden verschillende behandelingen, waaronder manuele therapie, shockwave therapie en revalidatie na operatie. De praktijk heeft ruime openingstijden en je kunt er ook zonder verwijzing van de huisarts terecht. Ze hebben een grote trainingsruimte op elke locatie en zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen. Iedereen is welkom bij FysioXtra, van jong tot oud.

Wil je weten wat Fysiotherapie van Zuijdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie van Zuijdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie van Zuijdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie van Zuijdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Fysiotherapie van Zuijdam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie van Zuijdam

Bezoekers bekeken ook