G. van Doesburg Materieel B.V.

G. van Doesburg Materieel B.V. is een Vrachtwagenreparatie gelegen aan Bossekamp 1 in Zaltbommel.

Meer informatie over G. van Doesburg Materieel B.V. in Zaltbommel

G. van Doesburg Internationaal Transport B.V. is een servicegericht transport- en logistiek bedrijf dat bekend staat om zijn persoonlijke aanpak. Ze zijn begonnen als een kleine transporteur in de jaren 70 en zijn uitgegroeid tot een grote speler in de industrie. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder expeditie binnen Europa, transport van en naar Italië, intermodaal transport, 24-uurs distributie in de Benelux, warehousing en speciaal transport. Het bedrijf heeft een moderne en gevarieerde transportvloot en 85 goed gemotiveerde medewerkers. Ze zijn gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand in Nederland en maken deel uit van de GD-iTS Group, die een complete logistieke service over de hele wereld biedt. G. van Doesburg staat altijd klaar om klanten te helpen en biedt een persoonlijke touch in hun dienstverlening.

Wil je weten wat G. van Doesburg Materieel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G. van Doesburg Materieel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G. van Doesburg Materieel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G. van Doesburg Materieel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar G. van Doesburg Materieel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G. van Doesburg Materieel B.V.

Bezoekers bekeken ook