Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging

Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Westlanderstraat 71 in Zaltbommel.

Meer informatie over Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging in Zaltbommel

In Zaltbommel bevindt zich Praktijk Gaia, een praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging. De praktijk richt zich op het in balans brengen van de mens door middel van ritme en warmte, volgens de principes van Rudolf Steiner. Dr.Hauschka Cosmetica ondersteunt dit proces met haar specifieke behandelmethode en biologisch-dynamische producten. De praktijk biedt verschillende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen aan, waarbij het zelfherstellend vermogen van de huid en het lichaam wordt aangesproken. Op de website van Praktijk Gaia is ook een blog te vinden met diverse onderwerpen, zoals gezonde huidverzorging en het omgaan met stress en onrust tijdens de lockdown. Klanten laten positieve reacties achter over de behandelingen, die zij omschrijven als ontspannend en rustgevend. Het contactadres van Praktijk Gaia wordt vermeld als Westlanderstraat 71, 5301 XJ Zaltbommel, met contactgegevens voor afspraken en vragen.

Wil je weten wat Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gaia praktijk voor holistische huid- en lichaamsverzorging

Bezoekers bekeken ook