GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten

GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten is een Meubelmakerij gelegen aan Flegelstraat 15 in Brakel.

Meer informatie over GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten in Brakel

Bij GB Steel & Wood zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van unieke meubels. Ze staan open voor ideeën die net buiten de lijntjes kleuren en kunnen zelfs meubels maken die niet bestaan. Je kunt je eigen ontwerp laten zien door middel van een ruwe schets of afbeelding en samen met hen een plan maken. Ze kunnen ook een 3D-tekening maken om een beter beeld te krijgen van je ideeën. Het contact verloopt het beste via WhatsApp, omdat ze overdag druk bezig zijn met het verwerken van opdrachten. Je kunt hen bereiken op het nummer 0653392579. Het bedrijf is gevestigd aan de Flegelstraat 15 in Brakel, maar ze hebben geen showroom. Het is mogelijk om op afspraak je wensen te bespreken.

Wil je weten wat GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GB STEEL&WOOD Meubels en interieurprojecten

Bezoekers bekeken ook