Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal

Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal is een Kerk gelegen aan Jacob Ekelmansstraat 20 in Nieuwaal.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal in Nieuwaal

De Gereformeerde Gemeenten in Nederland in Nieuwaal heeft een hoofdlocatie op Jacob Ekelmansstraat 20. De reguliere kerktijden zijn op zondag om 09:30 en 18:30. Er zijn verschillende kerkdiensten gepland, waaronder Dankdag op woensdag 1 november om 09:30 en reguliere diensten op zondag 26 november om 09:30 en 18:30, en woensdag 6 december om 19:30. Het is mogelijk om de kerktijden automatisch in uw agenda te koppelen en op uw eigen website te plaatsen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de scriba, de heer G Dekker, op Kapelstraat 5 in Nieuwaal.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente in Nederland Nieuwaal

Bezoekers bekeken ook