Gereformeerde Gemeente

Gereformeerde Gemeente is een Kerk gelegen aan Dorpsweg 6 in Poederoijen.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente in Poederoijen

De Gereformeerde Gemeenten in Poederoijen heeft een hoofdlocatie op Dorpsweg 6. De reguliere kerktijden zijn op zondag om 09:30 en 18:30. Er zijn verschillende diensten gepland, zoals een Hervormingsdienst op maandag 30 oktober, dankdiensten op woensdag 1 november, reguliere diensten op zondag 5 november en leesdiensten op zondag 12, 19 en 26 november. Er is ook een bijbellezing op woensdag 29 november. In december zijn er reguliere diensten op zondag 3, 10, 17 en 24 december. Alle kerktijden kunnen automatisch in uw agenda worden geplaatst en kunnen ook op uw eigen website worden geplaatst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de scriba, de heer J. Waaijenberg, op Willem van Oranjestraat 28 in Poederoijen.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente

Bezoekers bekeken ook