Gereformeerde Gemeenten

Gereformeerde Gemeenten is een Hervormde kerk gelegen aan Prins Hendrikstraat 13 in Aalst.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeenten in Aalst

Op de website van de Gereformeerde Gemeenten vind je allerlei informatie over het kerkverband. Er is nieuws over beroepingswerk, kerkgebouwen en jubilea, zoals het 100-jarig bestaan van de gemeente Zoetermeer. Er zijn ook publicaties, zoals een video over Halloween en aankondigingen van bevestigingen en intredes van predikanten. Op de agenda staan belangrijke evenementen, zoals de landelijke dankdag in 2023 en een herdenkingsdienst in Waarde. Het contactadres van het Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening is in Woerden.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeenten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeenten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeenten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeenten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Gereformeerde Gemeenten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeenten

Bezoekers bekeken ook