Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem

Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem is een Protestantse kerk gelegen aan Zijlstraat 1 in Zuilichem.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem in Zuilichem

In de Gereformeerde kerk van de Bommelerwaard worden regelmatig diensten gehouden. Je kunt deze diensten ook live bekijken via een livestream. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten gepland. Als je nieuw bent in de gemeente, kun je hier meer informatie vinden. Op woensdag 1 november en zondag 5 november is er een speciale dienst in verband met DANKDAG en een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Het adres van de kerk is Zijlstraat 1, 5305 EE ZUILICHEM. Je kunt ook contact opnemen via telefoonnummer 0418-671371. Let op: overname van informatie van deze site is niet toegestaan zonder toestemming. De diensten op zondagochtend beginnen om 09:30 en voor de avonddiensten kun je de agenda raadplegen.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Gameren-Zuilichem

Bezoekers bekeken ook