Gilbertson B.V.

Gilbertson B.V. is een Fietsenwinkel gelegen aan Van Heemstraweg-Oost 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over Gilbertson B.V. in Zaltbommel

Sinds 1980 creëert Gilbertson fietsen met als doel een fiets te bouwen die 100% naar de smaak van elke fietser is. Elke fiets wordt met liefde en zorg gebouwd, met talloze onderdelen en aandacht voor elk klein detail. In juni 2022 heeft een team van 4 COERS Cycling Club-renners de legendarische 'cent cols route' in Frankrijk voltooid. Deze route beslaat meer dan 4.000 kilometer en heeft bijna 70.000 hoogtemeters, en werd in 14 dagen afgelegd op vier "Gilbertson Alure 100COLS Edition" fietsen. Blijf op de hoogte van Gilbertson-updates met betrekking tot service, fietsen en juridische zaken.

Wil je weten wat Gilbertson B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gilbertson B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gilbertson B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gilbertson B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Gilbertson B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gilbertson B.V.

Bezoekers bekeken ook