GKV Zaltbommel...

GKV Zaltbommel... is een Kerk gelegen aan Nieuwe Tijningen 3 in Zaltbommel.

Meer informatie over GKV Zaltbommel... in Zaltbommel

Je kunt contact opnemen met verschillende personen voor verschillende zaken. Voor het bijwonen van een dienst kun je contact opnemen met Jan Arie en Willemien Pruijsen. Voor de ledenadministratie kun je terecht bij Aline van Houwelingen van het kerkelijk bureau. De gemeente opbouw wordt momenteel beheerd door de Commissie Beheer en Organisatie, waar je contact kunt opnemen met Willemien Pruijsen. Voor jeugdbeleid kun je contact opnemen met jongerenwerker Jonathan Varwijk. Het kerkgebouw is gelegen aan de Nieuwe Tijningen 3 in Zaltbommel, waar je kunt parkeren op de beschikbare ruimtes aan de Vrijthof, Wielkamp en Zandkampen.

Wil je weten wat GKV Zaltbommel... verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GKV Zaltbommel... of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GKV Zaltbommel...? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GKV Zaltbommel... het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar GKV Zaltbommel... reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GKV Zaltbommel…

Bezoekers bekeken ook