Burgemeester en wethouders van Zaltbommel –Verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het restaureren van een schoorsteen bij een monument op het adres Dreef 1 in Brakel. Zaaknummer: ODR2312750.

DeZaltbommelgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Burgemeester en wethouders van Zaltbommel –Verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor het restaureren van een schoorsteen bij een monument op het adres Dreef 1 in Brakel. Zaaknummer: ODR2312750..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders verlengden de beslistermijn van de aanvraag op 7-12-2023. De aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op het restaureren van een schoorsteen bij een monument op het adres Dreef 1 in Brakel.Het betreft een kennisgeving van een besluit tot verlengen van de beslistermijn tot 18-1-2024 op de aanvraag om omgevingsvergunning, omdat de aanvraag betrekking heeft op een tamelijk groot en/of specifiek project dan wel op verzoek van de aanvrager. Hiertegen kunnen derden geen bezwaar maken.Inzage/informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Omgevingsdienst Rivierenland in Tiel via 0344 579314.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZaltbommelgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zaltbommel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZaltbommelgids.nl
Redactie deZaltbommelgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zaltbommel
  2. gmb-2023-529311

Gerelateerde berichten