Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid

Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid is een Restaurant gelegen aan Waalkade 6 in Zaltbommel.

Meer informatie over Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid in Zaltbommel

Bij Grand Café - Brasserie - Restaurant De Verdraagzaamheid kunt u genieten van een fantastische locatie aan het water. Het team staat van dinsdag tot en met zondag voor u klaar om u te voorzien van een kop koffie, lekkere lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. Ook honden zijn van harte welkom in het restaurant. De Verdraagzaamheid is een erkend leerbedrijf en biedt leerlingen de mogelijkheid om opgeleid te worden tot professionals in de bediening en keuken. Door de unieke locatie, fijne sfeer, prachtige bovenzalen en professionele gastvrijheid is De Verdraagzaamheid de ideale locatie voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten. Ze verzorgen ook bruiloften, recepties, condoleances, exclusieve diners, high tea, high wine en babyshowers. Online reserveren is mogelijk en de keuken is geopend van 12:00 tot 21:00 uur (vrijdag en zaterdag tot 21:30 uur).

Wil je weten wat Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Brasserie Restaurant De Verdraagzaamheid

Bezoekers bekeken ook