Gtv Argos

Gtv Argos is een Turncentrum gelegen aan Courtine 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over Gtv Argos in Zaltbommel

Deze week beginnen de schoolexamens van het Cambium en dat betekent dat sommige gymzalen in gebruik zijn. Er is een ander rooster opgesteld voor de trainingen tijdens de examenperiode. Op zaterdag 21 januari zijn de jaarlijkse Clubkampioenschappen, waar maar liefst 87 turnsters aan meedoen. Er zijn prijzen te winnen in verschillende niveaus en leeftijdscategorieën. Ook zijn er toestelprijzen te winnen en wordt er een clubkampioen aangewezen bij de recreanten en de selectie. Ouders en familieleden zijn van harte welkom om te komen kijken. Er wordt koffie en thee verkocht en de opbrengst hiervan gaat naar de clubkas. De toegang en deelname aan de Clubkampioenschappen zijn gratis, maar er wordt wel gecollecteerd aan het einde van de wedstrijd. Daarnaast worden er ouder-kindlessen georganiseerd in de week van 10 oktober, waarbij ouders kunnen meedoen met de les van hun kind. Voor de recreanten is dit op maandag en dinsdag, voor de springgroep op donderdag en voor de kleuters op zaterdag. Er wordt ook een nieuwe groep gestart voor recreanten die graag extra willen trainen. Deze groep zal op zaterdag trainen onder leiding van Lidian en er zijn proeflessen gepland op 1, 8 en 15 oktober. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de mail.

Wil je weten wat Gtv Argos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gtv Argos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gtv Argos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gtv Argos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Gtv Argos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gtv Argos

Bezoekers bekeken ook