H. Martinuskerk

H. Martinuskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Oliestraat 26 in Zaltbommel.

Meer informatie over H. Martinuskerk in Zaltbommel

De parochie organiseert deze week vieringen ter gelegenheid van Allerzielen. Er zijn verschillende activiteiten en sacramenten die in de parochie kunnen plaatsvinden, zoals dopen, de Eerste Heilige Communie, het Heilig Vormsel, huwelijken, biechten, ziekencommunie, ziekenzalving en het regelen van een uitvaart. Daarnaast zijn er jeugdactiviteiten, gezinsvieringen, en is er een parochieblad met een kinderpagina. De parochie heeft verschillende locaties in de Bommelerwaard en organiseert regelmatig vieringen, zoals doopvieringen, Eerste Heilige Communie, vormselvieringen en ouderenvieringen. Er is ook aandacht voor oecumenische vieringen en misintenties. Op de website van de parochie is meer informatie te vinden over de geschiedenis, het pastorale team, het bestuur, de tarieven en veelgestelde vragen. Het secretariaat van de parochie is gevestigd in Velddriel en is telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wil je weten wat H. Martinuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Martinuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Martinuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Martinuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar H. Martinuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Martinuskerk

Bezoekers bekeken ook