Hair by Suus Zaltbommel

Hair by Suus Zaltbommel is een Kapper gelegen aan De Schans 7 in Zaltbommel.

Meer informatie over Hair by Suus Zaltbommel in Zaltbommel

Hair by Suus is een kapsalon gelegen in Zaltbommel. Ze bieden diverse behandelingen aan, zoals knippen, verven, highlights en bruidskapsels. Suzanne, de eigenaresse, is al meer dan 15 jaar actief in het kappersvak en is een bekend gezicht in Zaltbommel en omstreken. Ze hecht veel waarde aan goede service en kwaliteit. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken via hun boekingssysteem. De salon is toegankelijk voor klanten van alle leeftijden en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Je haar is bij Hair by Suus in goede handen!

Wil je weten wat Hair by Suus Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair by Suus Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair by Suus Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair by Suus Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hair by Suus Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair by Suus Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook