Havo Auto

Havo Auto is een Autobedrijf/Garage gelegen aan 3, Egter van Wissekerkeweg in Poederoijen.

Meer informatie over Havo Auto in Poederoijen

Havo Auto is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in kleine bedrijfsauto's. Ze bieden een breed scala aan auto's aan, waarvan 80% dealer occasions zijn met een complete onderhoudshistorie. De overige 20% zijn particulier gebruikt en vallen onder de marge regeling, wat betekent dat deze auto's BTW-vrij zijn en dus voordelig zijn voor particulieren. Op dit moment hebben ze enkele nieuwe auto's binnen, waaronder een Renault Kangoo, een Ford Ka en een Opel Combo. Havo Auto is gevestigd op Egter van Wissekerkeweg 3 in Poederoijen en is telefonisch bereikbaar op 06 20 62 62 50 of via info@havoauto.nl. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 13.00 uur, maar 's avonds kunt u ook op afspraak terecht.

Wil je weten wat Havo Auto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havo Auto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havo Auto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havo Auto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Havo Auto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havo Auto

Bezoekers bekeken ook