Healthqvist

Healthqvist is een Schoonheidssalon gelegen aan Bernsedijk 2 in Bern.

Meer informatie over Healthqvist in Bern

Bij Zweedse huidverbetering draait alles om het bereiken van een gezonde en stralende huid op een natuurlijke manier. Het concept combineert Zweedse levensstijl met effectieve huidverbeteringstechnieken. Ze geloven dat schoonheid voortkomt uit balans, zowel van binnen als van buiten, en richten zich daarom niet alleen op de externe verzorging van de huid, maar ook op het bevorderen van het algehele welzijn. Ze bieden hoogwaardige, niet-invasieve behandelingen zoals huidverbetering, massage en wenkbrauwbehandelingen. The Swedish Glow STUDIO gaat verder dan alleen het gebruik van producten en gelooft in de kracht van zelfzorg. Ze begeleiden mensen bij het ontwikkelen van een persoonlijke huidverzorgingsroutine die past bij hun unieke behoeften en levensstijl. Het studio is in 2020 geopend onder de naam Healthqvist en is de oorsprong van The Swedish Glow.

Wil je weten wat Healthqvist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthqvist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthqvist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthqvist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Healthqvist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthqvist

Bezoekers bekeken ook