Heijdijk Meubelen Nederhemert

Heijdijk Meubelen Nederhemert is een Meubelmakerij gelegen aan Lenshoek 21A in Nederhemert.

Meer informatie over Heijdijk Meubelen Nederhemert in Nederhemert

Heijdijk Meubelen Nederhemert is een bedrijf dat op maat gemaakte meubelen levert in elke vorm en kleur. Ze bieden een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Het bedrijf is opgericht door Dirk Oomen, een selfmade man die zijn vakmanschap heeft geleerd door jarenlange ervaring in de praktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in spuitwerk en het mengen van kleuren. Daarnaast is hij ook een meubelmaker en levert hij maatwerk binnen bestaande meubelprogramma's. Hij maakt meubels met maten die afwijken van wat de fabrikant levert en houdt rekening met de specifieke eisen van de klant. Dirk Oomen neemt veel taken op zich in zijn bedrijf, van telefoon opnemen tot meubels bezorgen. Het bedrijf heeft ook algemene voorwaarden waarin onder andere bepalingen worden opgenomen over offertes, prijzen, leveringstermijnen en betalingen.

Wil je weten wat Heijdijk Meubelen Nederhemert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heijdijk Meubelen Nederhemert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heijdijk Meubelen Nederhemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heijdijk Meubelen Nederhemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Heijdijk Meubelen Nederhemert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heijdijk Meubelen Nederhemert

Bezoekers bekeken ook