HEMA Zaltbommel

HEMA Zaltbommel is een Warenhuis gelegen aan Boschstraat 14-16 in Zaltbommel.

Meer informatie over HEMA Zaltbommel in Zaltbommel

Bij HEMA Zaltbommel kun je terecht voor allerlei producten, zoals taarten, speelgoed, babykleding, lingerie, gordijnen en nog veel meer. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen terugbrengen of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en voorverpakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. In de buurt van Zaltbommel zijn er ook andere HEMA winkels te vinden, zoals in Vlijmen, Rosmalen en Leerdam.

Wil je weten wat HEMA Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar HEMA Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook