Hersteld Hervormde kerk

Hersteld Hervormde kerk is een Hervormde kerk gelegen aan Oudenhof 2 in Gameren.

Meer informatie over Hersteld Hervormde kerk in Gameren

De Hersteld Hervormde Gemeente te Gameren behoort tot de landelijke Hersteld Hervormde Kerk en beschouwt zichzelf als de voortzetting van de Nederlands Hervormde Kerk vanaf 1 mei 2004. Ze zijn gebonden aan Gods Woord en aan verschillende geloofsbelijdenissen, zoals de Twaalf Artikelen, de geloofsbelijdenis van Nicéa en de geloofsbelijdenis van Athanasisus. Ze streven ernaar om deze grondslag op Schriftuurlijk-bevindelijke wijze vorm te geven in kerk en maatschappij. De erediensten worden gehouden in Kerkgebouw en Kerkelijk Centrum de Oude Hof in Gameren, met aanvangstijden om 9:30 uur en 18:30 uur op zondagen. Er is ook de mogelijkheid om online een collecte of gift over te maken.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hersteld Hervormde kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde kerk

Bezoekers bekeken ook