Hervormde Gemeente Gameren

Hervormde Gemeente Gameren is een Kerk gelegen aan Delkant 1 in Gameren.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Gameren in Gameren

Elke zondag opent de Hervormde Gemeente Gameren de deuren van Gods Huis voor kerkdiensten. Het is van groot belang om trouw naar de kerk te gaan, omdat de Psalmen spreken over de rijkdom en schoonheid van het Huis des Heeren. In de kerk wordt het geloof versterkt en daarom worden we elke zondag verwacht. De kerkdiensten vinden plaats in de dorpskerk aan de Delkant 1, 's ochtends om 09.30 uur en 's avonds om 18.30 uur. Daarnaast worden er ook speciale diensten gehouden, zoals op Dankdag op 1 november met ds. W. Meijer en reguliere diensten op 5 november met ds. A.C. Borsje en ds. W. Meijer.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Gameren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Gameren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Gameren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Gameren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hervormde Gemeente Gameren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Gameren

Bezoekers bekeken ook