Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert

Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert is een Hervormde kerk gelegen aan Aalderwijksestraat 16 in Kerkwijk.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert in Kerkwijk

De Hervormde Gemeenten van Bruchem en Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert heten iedereen welkom op hun website. Ze komen elke zondag samen om 9.30 uur en 18.30 uur. Op de website vind je informatie over de kerk, de gemeenten en het geloof. Er worden voorbereidingen getroffen voor kerst- en winterdecoratie in de rommelmarktschuur en ze zijn op zoek naar mensen die willen helpen. Er wordt een werkvakantie naar Bulgarije georganiseerd en jongeren kunnen zich aanmelden om mee te gaan. De voorkeursperiode voor de werkvakantie is van 15 tot 27 juli 2024. Tot slot is er nieuws over de tienerclub Houvast die bij elkaar komt voor een goed gesprek, een hapje en een spel, een open maaltijd voor 55-plussers, en een noodhulpcollecte voor Noord-Afrika.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert

Bezoekers bekeken ook