Hervormde gemeente Zuilichem

Hervormde gemeente Zuilichem is een Kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Zuilichem.

Meer informatie over Hervormde gemeente Zuilichem in Zuilichem

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Zuilichem. Op deze website vind je informatie over de belijdeniscatechisatie en kun je kerkdiensten beluisteren via verschillende kanalen, zoals www.kerkdienstgemist.nl, kerkradio en YouTube. Daarnaast wordt er gevraagd om collectegeld over te maken via de bankrekening van het College van kerkrentmeesters en/of het College van diakenen. Je kunt ook je gaven in de collectezakken aan de uitgang doen en er wordt aandacht gevraagd voor de GZB busjes. Voor verdere informatie kun je terecht bij het kerkgebouw en het verenigingsgebouw De Poort, waar ook het Kerkelijk Centrum is gevestigd.

Wil je weten wat Hervormde gemeente Zuilichem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde gemeente Zuilichem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde gemeente Zuilichem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde gemeente Zuilichem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hervormde gemeente Zuilichem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde gemeente Zuilichem

Bezoekers bekeken ook