Hervormde Kerk Brakel

Hervormde Kerk Brakel is een Protestantse kerk gelegen aan Marktplein 4 in Brakel.

Meer informatie over Hervormde Kerk Brakel in Brakel

Onze Hervormde Gemeente in Brakel maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en behoort tot de modaliteit van de Gereformeerde Bond. We bieden online diensten aan, waarbij leden liturgieën kunnen vinden, de livestream kunnen bekijken en diensten kunnen terugkijken. Daarnaast hebben we een agenda met alle komende activiteiten. Als gemeente hebben we verschillende bankrekeningen, zoals voor de Diaconie en de Zendingscommissie. Ook hebben we contactinformatie voor verschillende locaties, zoals het kerkgebouw, De Terp en jeugdgebouw De Schaapskooi. Daarnaast willen we de stichting TF verTAALwerk ondersteunen, die zich inzet voor het vertalen van Gods Woord in een bergachtig gebied op de grens van Europa en Azië, waar veel etnische groepen nog onbereikt zijn. Corina is door God geroepen om daar te werken en de stichting wil haar daarbij helpen.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Brakel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Brakel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Brakel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Brakel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Hervormde Kerk Brakel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Brakel

Bezoekers bekeken ook