Huisartsenpraktijk De Waluwe

Huisartsenpraktijk De Waluwe is een Huisarts gelegen aan Van Heemstraweg 11 in Zaltbommel.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Waluwe in Zaltbommel

Huisartsenpraktijk De Waluwe is een praktijk die goede zorg levert aan patiënten uit de Waluwe en Bruchem. Nieuwe patiënten kunnen zich alleen inschrijven als hun partner of gezinslid al is ingeschreven. De praktijk maakt gebruik van een online zorgportaal waar patiënten onder andere digitaal afspraken kunnen maken, labuitslagen kunnen inzien en e-consults kunnen hebben. Om hiervan gebruik te maken, moeten patiënten zich registreren en legitimeren via de assistente. De praktijk is gevestigd tegenover winkelcentrum De Portage in het gezondheidscentrum van Zaltbommel en is rolstoelvriendelijk met voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast de praktijk bevindt zich ook een apotheek. Bij twijfel over een doktersbezoek kunnen patiënten eerst kijken op de websites www.moetiknaardedokter.nl of www.thuisarts.nl. De huisartsenpost is dagelijks geopend van 17.00 uur tot 23.00 uur en in het weekend van 08.00 uur tot 23.00 uur. Op de website zijn directe links te vinden naar de openingstijden, het maken van een afspraak en het contactformulier. Nieuwe patiënten kunnen zich digitaal inschrijven via een inschrijfformulier.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Waluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Waluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Waluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Waluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Waluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Waluwe

Bezoekers bekeken ook