I-Fresh

I-Fresh is een Softwarebedrijf gelegen aan Hogeweg 41 in Zaltbommel.

Meer informatie over I-Fresh in Zaltbommel

Axians I-Fresh is een business software platform dat betrouwbare oplossingen biedt voor AGF-bedrijven. Het platform bevat professioneel advies, ERP software met AGF-functionaliteit, handige business apps en veilige opslag. Het doel van I-Fresh is om AGF-bedrijven sneller en kostenefficiënter te maken door middel van passende business software. Dit zorgt voor een volledig geautomatiseerd proces en versnelling in de keten, waardoor de organisatie sneller en wendbaarder kan werken en de producten verser bij de eindconsument belanden. I-Fresh biedt specifieke functionaliteiten voor AGF-bedrijven, zoals partijregistratie, inkoop en verkoop, raamcontracten, magazijnbeheer, financiële administratie, kwaliteitscontrole en meer. Het platform is ook beschikbaar als SaaS-oplossing in de Microsoft-cloud en Axians is een van de eerste Microsoft partners in Nederland die de 'Microsoft Advanced Specialization Small and Midsize Business Management' competentie heeft behaald. Klanten zijn zeer tevreden over I-Fresh en ervaren het als de basis voor efficiëntie, automatisering en het verkrijgen van inzichtelijke data. Axians heeft veel ervaring in de AGF-sector en heeft deze kennis verwerkt in I-Fresh, het standaard ERP systeem voor AGF-bedrijven. Klanten kunnen meer informatie vinden over I-Fresh en de voordelen ervan ontdekken op de website van Axians.

Wil je weten wat I-Fresh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van I-Fresh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij I-Fresh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I-Fresh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar I-Fresh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. I-Fresh

Bezoekers bekeken ook