I-Make

I-Make is een IT-consultancy gelegen aan Hogeweg 41 in Zaltbommel.

Meer informatie over I-Make in Zaltbommel

Het Axians I-Make business software platform biedt betrouwbare oplossingen voor maakbedrijven, met functionaliteit specifiek gericht op de branche. Het platform draagt bij aan efficiëntie in processen en koppelt de kantooromgeving moeiteloos aan de productieomgeving. Hierdoor is I-Make dé ERP-software voor de maakindustrie. Axians heeft de 'Microsoft Advanced Specialization Small and Midsize Business Management' competentie behaald als een van de eerste Microsoft partners in Nederland. Deze competentie vereist diepgaande kennis op het gebied van cloudoplossingen, productiviteitstools, beveiliging en compliance, en beheer van bedrijfsapplicaties. Klanten benadrukken de meerwaarde van Axians als partner, met name vanwege de kennis en expertise van de consultants. I-Make is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en is ontworpen om bedrijfsprocessen in de maakindustrie te verbeteren.

Wil je weten wat I-Make verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van I-Make of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij I-Make? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I-Make het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar I-Make reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. I-Make

Bezoekers bekeken ook