In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello)

In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello) is een gelegen aan Markt in Zaltbommel.

Meer informatie over In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello) in Zaltbommel

In Zaltbommel, een gezellige vestingstad aan de Waal, bevindt zich In de Roos. Dit restaurant is gevestigd in het monumentale oude stadhuis en heeft een prachtig terras voor de deur. Bij minder mooi weer kun je binnen genieten van het mooie interieur en heerlijke lunchgerechten of een High Tea. Daarnaast beschikt In de Roos over gerestaureerde zalen en ruimtes waar je kunt vergaderen of een feestelijke borrel of diner kunt organiseren. Ook heeft het restaurant een Kadosjop waar je handgemaakte producten en Bommelse eyecatchers kunt kopen. Het wordt aangeraden om een tafel te reserveren. Verder worden er aangepaste openingstijden vermeld, zoals op bepaalde feestdagen. Je kunt bij In de Roos ook broodjes bestellen voor thuis of op kantoor en er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals een High Tea of een vergadering in een van de zalen. Het adres van In de Roos is Markt 10 in Zaltbommel.

Wil je weten wat In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In de Roos Zaltbommel, lunchcafé (Cello)

Bezoekers bekeken ook