Interieurs De Meubelberg

Interieurs De Meubelberg is een Meubelwinkel gelegen aan Molenstraat 16 in Nederhemert.

Meer informatie over Interieurs De Meubelberg in Nederhemert

Bij Interieurs De Meubelberg kunt u terecht voor allerlei soorten woonkamerinterieurs, maatwerk interieurbouw, handgemaakte keukens en kamer-en-suite. Ze bieden een compleet assortiment van verschillende meubelstijlen, inclusief handgemaakte meubels. Daarnaast hebben ze ook een aantal specifieke meubelstukken, zoals de vitrinekast Stefania Graziana BLA-401 en de broodkast van der Drift Drenthe. Verder hebben ze een reeks eetkamerstoelen, fauteuils en barstoelen, zoals de Bank Olav Home Queen en de Eetkamerfauteuil Olav Home Jazz. Interieurs De Meubelberg is gevestigd in Nederhemert en is te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Interieurs De Meubelberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Interieurs De Meubelberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Interieurs De Meubelberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interieurs De Meubelberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Interieurs De Meubelberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Interieurs De Meubelberg

Bezoekers bekeken ook