J. van der Vliet

J. van der Vliet is een Winkel voor houtbewerkingsmaterialen gelegen aan Nijverheidstraat 10 in Nederhemert.

Meer informatie over J. van der Vliet in Nederhemert

Timmerfabriek J. van der Vliet BV is gevestigd in Nederhemert, Gelderland en produceert al meer dan 25 jaar duurzame houten kozijnen, ramen en deuren voor verschillende bouwprojecten. Ze hebben ook de mogelijkheid om schuifpuien en vouwwanden te maken. Dankzij hun computerbestuurde machines kunnen ze snel en efficiënt werken, zowel voor individuele opdrachten als voor grotere series. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en service en is STIP gecertificeerd, wat betekent dat hun hout en houtproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Timmerfabriek J. van der Vliet BV via het opgegeven telefoonnummer.

Wil je weten wat J. van der Vliet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J. van der Vliet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J. van der Vliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J. van der Vliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar J. van der Vliet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J. van der Vliet

Bezoekers bekeken ook