Jan & Jantje

Jan & Jantje is een Kinderkleding gelegen aan Boschstraat 28 in Zaltbommel.

Meer informatie over Jan & Jantje in Zaltbommel

Suus Dames en Suus Kids zijn een winkel die favoriete producten verkopen zoals blazers, T-shirts, truien, jurken en accessoires van merken zoals NIKKIE, Dante 6, Nik & Nik, Malelions en Alix. Ze bieden gratis verzending, persoonlijke service en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Bestellingen worden op dezelfde werkdag verzonden als ze voor 16.00 uur worden geplaatst. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op donderdag, dan is de winkel open tot 18.00 uur. De klantenservice is beschikbaar voor vragen over retourneren, ruilen, bezorginformatie en algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Jan & Jantje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan & Jantje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan & Jantje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan & Jantje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Jan & Jantje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan & Jantje

Bezoekers bekeken ook