Japachi Sushi & Grill Restaurant

Japachi Sushi & Grill Restaurant is een Japans restaurant gelegen aan Gamerschestraat 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over Japachi Sushi & Grill Restaurant in Zaltbommel

Deze website maakt gebruik van cookies voor statistieken en het verbeteren van de website en campagnes. Er zijn verschillende menukaarten beschikbaar voor het restaurant en afhaalmaaltijden. Het restaurant serveert halal vlees en biedt nu ook sushiboten aan. Het restaurant is gevestigd in Zaltbommel en biedt meer dan 115 gerechten aan. Reserveren kan zowel voor All You Can Eat als à la carte, en er is ook de mogelijkheid om maaltijden vooraf te bestellen en af te halen. Het restaurant is ook eigenaar van een ander restaurant genaamd De Lotus in Hedel. Voor jarige gasten is er een speciale actie waarbij zij een gratis diner ontvangen. De openingstijden van het restaurant zijn van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Japachi Sushi & Grill Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Japachi Sushi & Grill Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Japachi Sushi & Grill Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Japachi Sushi & Grill Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Japachi Sushi & Grill Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Japachi Sushi & Grill Restaurant

Bezoekers bekeken ook