kadoootje

kadoootje is een Winkel gelegen aan Flegelstraat 30 in Brakel.

Meer informatie over kadoootje in Brakel

Bij deze webshop kun je terecht voor allerlei mooie gepersonaliseerde cadeaus, van kraamcadeaus tot verjaardagcadeaus. Ze hebben voor elk moment wel iets passends en je kunt je cadeau nog specialer maken door het te personaliseren. Naast verjaardagen, huwelijken en geboortes, kun je hier ook terecht voor cadeaus voor sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Mocht je iets speciaals in gedachten hebben wat niet in de webshop te vinden is, dan kun je contact opnemen en helpen ze je graag met het ontwerpen van een speciaal geschenk. Alle artikelen worden met liefde met de hand gemaakt en zijn leuk om te krijgen en te geven. De klantenservice is goed geregeld en je kunt ook terecht voor algemene voorwaarden, verzending, retouren en contactinformatie. Ze hebben een breed assortiment aan thema's, zoals baby, geboorte, sinterklaas, kerst, gedenkartikelen, valentijn, verjaardag, jubileum, vaderdag en moederdag, en geslaagd. De webshop is persoonlijk en eerlijk en heeft een KVK-nummer: 80907881.

Wil je weten wat kadoootje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kadoootje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kadoootje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kadoootje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar kadoootje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kadoootje

Bezoekers bekeken ook