kandelaar zaltbommel

kandelaar zaltbommel is een Gemeente gelegen aan Sportzalen Courtine, Courtine 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over kandelaar zaltbommel in Zaltbommel

Wil je contact opnemen met de Volle Evangelie-Gemeente De Kandelaar? Dan kun je bellen of een e-mail sturen naar een van de volgende personen: Hans en Annelies Bouma, Hendrik en Hennie Simonsz, of Johan Seepma. De contactgegevens zijn te vinden in de tekst. De samenkomsten vinden elke zondag om 10 uur plaats op het adres Heideweg 12, 4181 PK Waardenburg. Vanaf 5 september 2021 zullen de samenkomsten plaatsvinden in 'Pand 9' op Van Heemstraweg West 9 in Zaltbommel. De officiële gegevens van de gemeente zijn ook vermeld in de tekst. Daarnaast wordt er ook elke dag een bijbelvers van de dag gedeeld.

Wil je weten wat kandelaar zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kandelaar zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kandelaar zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kandelaar zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar kandelaar zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kandelaar zaltbommel

Bezoekers bekeken ook