Kano- en Duiksport Zaltbommel

Kano- en Duiksport Zaltbommel is een Duikwinkel gelegen aan Oude Stationsweg 71 in Zaltbommel.

Meer informatie over Kano- en Duiksport Zaltbommel in Zaltbommel

Bij Kano en Duiksport staat kwaliteit, veiligheid en plezier hoog in het vaandel. Of je nu gezellig een dagje wilt gaan kanovaren met de familie, een duikopleiding wilt volgen of iets nodig hebt uit hun winkel, zij staan altijd klaar om te helpen. Ze bieden een uitgebreid assortiment kano- en kajakartikelen voor recreatieve kanovaarders en zijn dealer van bekende merken zoals Pelican en BIC. Daarnaast verzorgen ze ook SSI duikopleidingen van beginner tot gevorderd instructeur. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun Facebook-pagina en website.

Wil je weten wat Kano- en Duiksport Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kano- en Duiksport Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kano- en Duiksport Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kano- en Duiksport Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kano- en Duiksport Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kano- en Duiksport Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook