Kant35B

Kant35B is een Lingeriewinkel gelegen aan Ridderstraat 35b in Gameren.

Meer informatie over Kant35B in Gameren

De najaars collectie is nu verkrijgbaar bij Kant35B. In de winkel kun je de prachtige collectie ontdekken. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en ontvang je een paar keer per jaar een mail vol met acties en nieuws. Kant35B biedt bh's aan in cupmaten A tot en met K en heeft meer dan 20 merken met verschillende prijscategoriën. Ook voor mannen is er een ruim assortiment aan hemden, t-shirts, sokken, pyjama’s, shortama’s, badjassen, slips en boxershorts. De winkel is rolstoelvriendelijk en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. De openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00. Volg Kant35B op sociale media.

Wil je weten wat Kant35B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kant35B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kant35B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kant35B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kant35B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kant35B

Bezoekers bekeken ook