Kapper Dubai

Kapper Dubai is een Kapper gelegen aan Boschstraat 44B in Zaltbommel.

Meer informatie over Kapper Dubai in Zaltbommel

Dubai Barber Shop is een kapsalon in het centrum van Zaltbommel. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen en scheren, Olaplex herstelbehandeling en het epileren van wenkbrauwen. Deze diensten worden aangeboden tegen een betaalbare prijs. Daarnaast hebben ze ook een zonnebankstudio en bieden ze schoonheidsbehandelingen aan. Je kunt altijd bij hen binnenlopen zonder afspraak, maar het is ook mogelijk om online een afspraak te maken. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 19:00 uur, op vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zondag en feestdagen is de salon gesloten.

Wil je weten wat Kapper Dubai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Dubai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Dubai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Dubai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kapper Dubai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Dubai

Bezoekers bekeken ook