Kapsalon Caroline

Kapsalon Caroline is een Kapper gelegen aan Elzenstraat 98 in Brakel.

Meer informatie over Kapsalon Caroline in Brakel

Kapsalon Caroline is een kapper in Brakel die zich richt op dames, heren en kinderen. Caroline Haubrich is de eigenaar van deze kapsalon en ze heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ze zorgt ervoor dat haar klanten met de mooiste kapsels de salon verlaten en haar klantvriendelijke ontvangst zorgt ervoor dat klanten zich meteen thuis voelen. Caroline hecht ook veel waarde aan het comfort van kinderen in haar salon en weet hen op een vriendelijke manier gerust te stellen en te knippen. Als je op zoek bent naar een kapsalon voor het hele gezin, maak dan een afspraak bij Caroline!

Wil je weten wat Kapsalon Caroline verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Caroline of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Caroline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Caroline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kapsalon Caroline reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Caroline

Bezoekers bekeken ook