Kapsalon Elina

Kapsalon Elina is een Kapper gelegen aan Dorpsweg 3 in Poederoijen.

Meer informatie over Kapsalon Elina in Poederoijen

Kapsalon Elina is een gezellige kapsalon voor de hele familie, sinds 1993. Ze zijn maar twee dagen per week geopend, namelijk op donderdag en vrijdag, maar wel met een volledig team van professionele hairstylisten. In januari 2023 is de kapsalon helemaal vernieuwd, zodat ze met een gezellig team, een mooie salon en de nieuwste trends voor hun klanten klaar kunnen staan. Ze hebben ook een aantrekkelijke maandactie waarbij je elke 4 weken geknipt, gekleurd en gedroogd kunt worden voor €59,00. Daarnaast is er een speciale actie voor heren, waarbij ze iedere 4 weken geknipt kunnen worden voor €20,00. Voor meer informatie kun je mailen, appen, bellen of langskomen. Let wel op, bij het niet tijdig afzeggen of vergeten van een afspraak worden de kosten van de geplande behandeling doorberekend. Verder gelden er coronahuisregels, zoals het regelmatig wassen en desinfecteren van je handen. Als je coronaklachten hebt, wordt aangeraden om een test te doen en bij een positieve test een andere afspraak te maken. De contactgegevens van Kapsalon Elina zijn: telefoonnummer 0418-671403, mobielnummer 0627082644 en emailadres kapsalonelina@hetnet.nl.

Wil je weten wat Kapsalon Elina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Elina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Elina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Elina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kapsalon Elina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Elina

Bezoekers bekeken ook