Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel

Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel is een Kapper gelegen aan Boschstraat 40 in Zaltbommel.

Meer informatie over Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel in Zaltbommel

Bij Hair & Looks in Zaltbommel kun je terecht voor allerlei knip- en kleurbehandelingen. Het team van professionele kappers is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom in de kapsalon. De kappers hebben uitgebreide kennis en ervaring en volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Er wordt gewerkt met haarproducten van uitstekende kwaliteit, die ook te koop zijn in de webshop. Daarnaast biedt Hair & Looks een kappersabonnement aan, waarmee je onbeperkt naar de kapper kunt gaan. Als je krullend haar hebt, kun je bij Hair & Looks terecht voor een speciale kniptechniek en voor haarwerken, pruiken en hairextensions ben je ook aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig een afspraak maken via de website, telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kapsalon Hair & Looks - Kapper Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hair & Looks – Kapper Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook