Kasteelcamping Nederhemert-Zuid

Kasteelcamping Nederhemert-Zuid is een Kampeerterrein gelegen aan Kasteellaan ongen. in Nederhemert.

Meer informatie over Kasteelcamping Nederhemert-Zuid in Nederhemert

Dit is een samenvatting van Kasteel Nederhemert Zuid, een sfeervol kampeerterrein dat grenst aan de rivier. Op het terrein zijn strandjes waar je kunt zwemmen en roeien en waar je kampvuren kunt maken tijdens adembenemende zonsondergangen. Er is een barbecue en een aanlegplek beschikbaar. Het terrein is omringd door bomen, maar heeft toch veel zon. Elektriciteit is alleen beschikbaar bij de warme douches om apparaten op te laden. Reserveren is zeker aan te bevelen tijdens het hoogseizoen. Op het terrein is er een overkapping voor ontmoetingen en bijzondere weersomstandigheden. Er is ook een biologische bakker die op zaterdag brood en andere lekkernijen verkoopt. Biologische levensmiddelen kunnen op bestelling worden geleverd. Daarnaast kunnen huurfietsen tegen een kleine vergoeding op het terrein worden gebracht en opgehaald. Op 300 meter afstand is er een pittoresk speeltuintje en er zijn verschillende winkels en eetgelegenheden in de buurt. Het terrein accepteert alleen contante betalingen. Daarnaast ligt het terrein in Nederhemert-Zuid, een schiereiland met veel bezienswaardigheden en fietsmogelijkheden in het Rivierenlandschap. Er is ook een wandelroute uitgezet door Staatsbosbeheer en het prachtige vestingstadje Heusden is bereikbaar via een onverharde weg en een gratis pontje. Kampeerders krijgen korting op de entree van K.

Wil je weten wat Kasteelcamping Nederhemert-Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteelcamping Nederhemert-Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteelcamping Nederhemert-Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteelcamping Nederhemert-Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kasteelcamping Nederhemert-Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteelcamping Nederhemert-Zuid

Bezoekers bekeken ook