Keola E-bikes Dealer

Keola E-bikes Dealer is een Fietsenwinkel gelegen aan Kruispad 2 in Brakel.

Meer informatie over Keola E-bikes Dealer in Brakel

Keola is een merk dat elektrische fietsen aanbiedt voor mensen die volop willen genieten van het leven. Bij het ontwerpen van de e-bikes staat vrijheid en het plezier van elektrisch fietsen centraal. De Keola e-bikes hebben een uniek en licht ontwerp, en worden gemaakt met oog voor duurzaamheid. Keola streeft ernaar om positieve energie en kwaliteit te bieden aan haar klanten. Daarnaast heeft Keola een shop-in-shop in Boekelo (Enschede) geopend, waar je hun collectie kunt bekijken. Ook heeft Keola meegedaan aan de AD Fietstest 2021, waarbij de resultaten van de 716F en 727TM modellen werden gepresenteerd. Tot slot biedt Keola de mogelijkheid om je nieuwe e-bike online te bestellen.

Wil je weten wat Keola E-bikes Dealer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keola E-bikes Dealer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keola E-bikes Dealer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keola E-bikes Dealer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Keola E-bikes Dealer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keola E-bikes Dealer

Bezoekers bekeken ook