Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF

Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF is een Tankstation gelegen aan Beemstraat 124 in Gameren.

Meer informatie over Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF in Gameren

Brandstoffenhandel Kerkhoff is een klein familiebedrijf dat al sinds 1935 actief is in de handel van turf en kolen. In 1962 kwam Gerrit Kerkhoff bij het bedrijf en voegde transport van losgestorte goederen toe. Later werd ook de levering van petroleum en dieselolie toegevoegd. In 1980 werd het transport verkocht en sindsdien richt het bedrijf zich alleen nog op de brandstoffenhandel. Het bedrijf levert verschillende soorten vloeibare en vaste brandstoffen. Daarnaast bieden ze ook steenkool, smeerolie, gas, tanktoebehoren, kachelonderdelen en AdBlue aan. Ze streven naar scherpe prijzen en snelle levering. Voor contactinformatie kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkhoff Brandstoffenhandel VOF

Bezoekers bekeken ook