Keurslagerij de Vries

Keurslagerij de Vries is een Slagerij gelegen aan Fiep Westendorplaan 14 in Zaltbommel.

Meer informatie over Keurslagerij de Vries in Zaltbommel

Keurslager de Vries in Zaltbommel is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment aan heerlijk vlees, fijne vleeswaren, kant-en-klare gerechten, salades, maaltijden en barbecuepakketten. Ze hebben ook een lunchroom waar je verse belegde broodjes kunt krijgen. Veel van hun producten worden zelf gemaakt met passie voor het vak. Ze hebben ook een magazine genaamd Proef mee en recepten op hun website voor inspiratie. De slagerij is trots op het gebruik van verse ingrediënten om ambachtelijke producten te maken. Ze bieden ook cadeaukaarten aan die je kunt kopen en verzilveren bij elke Keurslager in Nederland. De openingstijden zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Keurslagerij de Vries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij de Vries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij de Vries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij de Vries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Keurslagerij de Vries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij de Vries

Bezoekers bekeken ook