Kickboxing-Institute Zaltbommel

Kickboxing-Institute Zaltbommel is een Kickboksschool gelegen aan Hogeweg 65 in Zaltbommel.

Meer informatie over Kickboxing-Institute Zaltbommel in Zaltbommel

Kickboxing Institute Zaltbommel is opgericht met de gedachte dat iedereen een vechter is. Ze bieden toegankelijke kickbokstrainingen voor jong en oud, voor iedereen die op zoek is naar een uitdaging en een sterk en energiek lichaam wil combineren met een heldere geest. Ze bieden groepslessen, premium kickboksen met een eigen groep en privé-kickbokslessen. De kickbokstrainingen voor kinderen zijn ingedeeld op leeftijdscategorieën om de deelnemers goed te begeleiden en te zorgen dat ze trainen met leeftijdsgenootjes. Kickboxing Institute Zaltbommel heeft succesverhalen van hun leden en biedt de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met hun trainingen.

Wil je weten wat Kickboxing-Institute Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboxing-Institute Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboxing-Institute Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing-Institute Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kickboxing-Institute Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboxing-Institute Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook